Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2023 17:57 - Гьонсурат
Автор: belisaaboleon Категория: Тя и той   
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.07.2023 23:20


 Ето, нищо ново под Слънцето за номерата и игрите в съдебната ни система!!! До болка им знам всички мишкутини! Току що, ми бе съобщено от бащата на детето, че адвоката му се е обадил и му съобщил, че Такова нямало да дойде на 07.07.2023 г, и делото се отлага! ***********
Адв. Такова нещо се е наТаковаЛа и съвсем неизненадващо за мен и умишлено от нейна страна, няма да дойде в съдебно заседание на 07.07.2023 г., като защитник на подсъдимата Донка Ташкова, защото не й достигнаха няколко месеца да изТакова от пръстите си, с кво да се мае и замайва, та престъпленията на Донка Ташкова, спрямо нарушаване правата на собственото й дете, да се изкарат геройски постъпки!!!
************
Делото е насрочено за О1.09 2023 г.
************
Айде нашмръкано да й е на Такова и  нейните камъни да уцелват винаги единствено нейната мижава главуна!!! А, на 01.09.2023 г., очаквам циркът да е същият, та да влезем в четвъртата година от началото на завеждане на делото!!!  Аман!!! А през всичкото това време, едно дете е поставено в ситуация на ежедневен, продължителен тормоз години наред и му се нарушават правата!!! А баща му е поставен в невъзможност да го защити по законен начин и то не без съдействието на съдиите и от ангажираните институции!!!
************
Затова, че бащата на детето и аз, неговата баба присъствахме на откриването на една от учебните години, майка му Донка Ташкова подаде жалба в прокуратурата и прокурорката Галина Георгиева, която три години не можа да се наиграе на разни гимнастически игри и да напише едно адекватно постановление за нарушаване правата на детето от неговата майка, този път начаса скорострелно се беше активирала и бяхме извикани в прокуратурата да й даваме обяснения!!! Щото видите ли, датата не фигурирала в съдебното решение за лични контакти на детето с нас и то нямало право да изпитва радост от присъствието ни там!!! Еми, който ме познава, може да си представи сгунчената физиономиометрия на прокурорката от срещата ни и писмените ни отговори!!! Тя си мисли, че на хората, които не са учили право, може да им чете конско за правата и те да подсмърчат пред нея, щот са пасли само зелена трява!!!  Да, ама не......!!!  Тогава имаше едно момиченце!!! Еми ей тъй, по същия начин да се отнасят и с нея, и с детето й, и с всичко що й е мило и свидно и само душевни мизерабъли да срещат по пътя си!!!
**************
Досега сме се старали всичко да става по добрия начин, но проклетниците не разбират от Добро!  Затова ще продължавам да им излагам на всички, замесени по случая, всички мизерлъци на показ и да стават достояние на хората!!!
***************
Призовавам Доброто във всичките му измерения и проявления Да Е и Да Бъде с мен, с децата ми и с внука ми, а също и с всички, които Го припознават и Му съдействат Да Се Множи!!! Реченото от мен, Да Бъде Сторено!!! Амин!!! 17:50 ч   
*************.          
Горното е следствие от предходната статия  Fasilitet
*************






Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belisaaboleon
Категория: Други
Прочетен: 282945
Постинги: 219
Коментари: 41
Гласове: 284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930