Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2023 09:08 - Забвение
Автор: belisaaboleon Категория: Политика   
Прочетен: 1984 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Дават един филм, американски, по телевизията "Забвение", действието 2070+година, много показателен, за това какъв им е сценария на илюминатите и накъде ни набаламурват, с наше си съдействие, адмириране и приветствия! Най-големият ни враг са 5G антените и електрониката. Не ги ли взривим, те ще ни унищожат щото много захласнати и вярващи, безхаберно и сред нас!!! Такива филми ги приемаме за фантастични, но почти всички такива, досега, да ставали реалност, защото не виждаме подсказките в тях и се мислим, че до нас няма да се докопат. А до децата и внуците, кво ще ви е? Спете идиоти гушнати с американската мечта, НАТОто, СЗОто, ЕСъто и слугите и подлогите им у върхарите и низините! Спете и скимтете по улици и площади, като пребити кучки, ама нема кой да ви чуе, щото човешката пасмина, дето ви продава, си е под сурдинка и на завет, на ваш гръб и хранилка, зад железни порти и охрана от еничари и псета. А сградите, в които пребивават са си ваши, ваши, ваши и не са ви Господ-ари, а слуги, слуги, слуги и не заслужават заплати и облаги, щото с доброволчество по улици, площади, телевизии и медии като проститутки ви омайваха и самопредлагаха, с едничка цел да ви крадат и продават, та да плуват сред разкош и да се изявяват като фарисеи!!! Спете и ще се преродите в пластмаса, желе и слуз, щото и синтетичният човешки ембрион е на ход, а изкуственият интелект ще е в бойците от стомана и платина, дето ще мятат огън и жупел по вас!!!


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. truthful - Така правят с т. н predicted или П...
19.06.2023 10:14
Така правят с т.н predicted или ПРОГНОЗИРАНЕ - и го има и в детските филмчета. Кой ще стане президент, къде ще има "атентати", какво смятат да правят и правят с Небесния свод и много дрyги.
Права сте, че основната маса народ с право наречена стадо е зомбирано от всякъде и по всички линии. Пълното опростачване и масовата глyпост са навсякъде. Създадена е голяма грyпа от незнаещи и не можещи да мислят хора, на които може да им се предлага ВСИЧКО и те да го приемат за нормално. Дори и сред хората с висше образование има такива, дето не могат да направят разлика междy кръг и кълбо. Променяш Съзнанието на човека и го yчиш на ...После го правиш роб и ...
И как тези хора да знаят за лагерите FEMА, как да знаят за Georgiа guidestones. Та те са неграмотни и не си знаят родната азбyка. Какво ли им пyка на такива?
цитирай
2. belisaaboleon - Е, нали адмирираме като престиж в ...
19.06.2023 15:29
Е, нали адмирираме като престиж в образованието на глупостта тихият колонизатор ингилизкият език, който изобщо не ми се коментира каква сволач е и колко беден
откъм звуци, букви, изразни средства и прочие, щото да изучаваме и разпространява е лечебната и защитна сила, енергия и емоция на глаголицата, тракийските символи, знаци и руни, втъкани в шевиците и прочие, е просташко и байганьовско! Чуждата кокошка - пуйка......., отвратена съм от простотията сред нас!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: belisaaboleon
Категория: Други
Прочетен: 283017
Постинги: 219
Коментари: 41
Гласове: 284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930