Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2023 12:08 - Ново двайсет
Автор: belisaaboleon Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4223 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2023 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ново двайсет из ефира!  Политиците дадоха фира и с напъни по телевизиите, започнаха да крещят под надслов "Крадецът вика, дръжте крадеца!" и си търсят изкупителна жертва за предстоящите избори. Провалянето на изборите е желателно от политиците, защото вече почти никой не им се вързва, освен роднини, приятели и някой друг, който по една или друга причина се е облажил от тях и очаква да бъде облажен и за вбъдеще. Наясно са, че изборният вот ще е близък до нулата, затова измислиха тия уж бомби, поставени в училищата, за да може накрая да обвиняват електората и да продължат агонията, докато все още има какво да си присвоят и откраднат.
Наистина ни смятат за простаци, щом си мислят, че ще им повярваме, че някой ще поставя бомби, за да ги провали! Ами те са си провалени колективно, щото показаха всичките си негативни качества и стремежи, публично! Не притежават нито етика във взаимоотношенията си, нито в изказа си, нито в поведението си! Показаха, че са шайка лешояди спрямо Народа ни и са готови на всичко само и само да се задържат по върхарите!!! По нищо не се различават от предишни поробители и народни изедници! Показаха, че са в състояние да ни продават на илюминатите за какво ли не и да ни изтрепват, дори и под надслов "Да опазим планетата, като намалим въглеродния отпечатък!", но пък няма проблем да ядем скакалци и прочие буболечки, които пък ще усилят производството на въглеродния ни отпечатък, тъй като ще предизвикат и усилят пръцканито ни!!! Но пък ни изтрепаха животните, а консумирането на мазничко месо, което има и колаген, не ми е известно да предизвиква пръцкане, а е изключително полезно за организмите ни!!! От друга страна пък, при наличие на строга охрана по училищата, кой ще е във възможност да поставя бомби, освен учителите, начело с директора и поддържаният персонал, начело с охранителите, щото учениците са тотално зомбирани с електрониката и са в несвяст какво се случва около тях в реалния свят! Не че и на нас ни е ясно, като сме в състояние и положение да виждаме единствено екрана и монитора и с кво ни цвъАкат от там!!! Миии, и дроновете не сме измислили ние, но пък участваме в производството им за къшей хляб, също и в производството на бомби и всякакви други мистерии за изтреблението ни, че и данъци плащаме, за да ги издържаме върхарите, та да ни гледат от високо и да ни дърпат конците!!! Каквото си постелим, върху това ще спим! Каквото си надробим, това ще ядем! Каквито си изберем, такива ще ни подчиняват!!! А силата е в нас! Ама друг път! Щото и ние не знаем какво искаме, щото само в чуждото гледаме, а там виждаме печени пуйки! Емиии, тъй жадуваната американска мечта ни хакна и сега на...., ядец да ни е!!!
Дерзайте роби, родени за слуги, 02.04.2023 г., наближава! От мен пожелания, политиците и партиите им да си се самозатрият, поради липса на вот на изборите, тъй като не заслужават вот на доверие! Доверието е производно на Вярата, която наред с Надеждата са църковни религиозни постулати, за отнемане на Човешката Воля и всяване на страх от наказание и смърт, чрез който най-лесно ни подчиняват. А човеците тъй или иначе сме си смъртни. На мен ми е ясно, че не ми е дадено да знам колко ще живея, но колкото и да е, ми е важно как ще живея и на кого и колко ще съдействам да ми се развява, прецаквайки ме в Благата на Земята, които ми дава, за да съществувам в Радост, Забавления и Вдъхновения за Творчество и Съзидания в полза на всички около мен, с които по същия начин да сме осъзнат, сплотен колектив и Доброто да множим!!!  
ЗлТ, 31.03.2023 г., 01:00 ч.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belisaaboleon
Категория: Други
Прочетен: 282248
Постинги: 219
Коментари: 41
Гласове: 284
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930