Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2017 23:22 - "Помним, благодарим" С молитва и благослов обсипаха с цветя Альоша в Пловдив
Автор: bulgarianewsfront Категория: Новини   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.11.2017 23:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Браво българи, честита годишнина, легендарния символ на героизма и мъжеството, паметникът Альоша стана на 60 години! С чест и достойнство измихме чуждия срам, с който ни поляха в навечерието на годишнината.

 

 

Грозно и низко някой си позволи в нашата Родина да оскверни паметник. Българите не правим така, защото дълбоко в нашата народопсихология е заложено, че паметниците са за да помним..героите, битките, страданията, победата над злото и смисъла да се изгражда, за да остава след нас. Оскверняването на паметник, значи непростим грях, и нашите предци отлично са знаели този неписан закон. Защото оскверняването на паметник е поругаване на паметта, все едно да поругаеш гроб и да обидиш душата на покойните.

Разбира се, че ставаше въпрос за извратена провокация, която се прилага успешно в цяла Източна Европа, а в някой страни оскверняването и свалянето на паметници стана почти моден тренд.

( наложен от западните структури, за да внедряват русофобски настроения).

И у нас опитаха, защото скоро предстои официалната визита на Владимир Путин, за да посрещнем заедно 140-та годишнина от Освобождението на България от турско робство в Руско-турската Освободителна война. А тази среща ги плаши, онези чуждите. И се прави всичко което е по силите им, за да бъде провалена.

Оскверняването на Альоша, и забележете именно на 10 ноеври ( всички знаем с какво се свързва тази дата) беше направено именно с тази цел. За да ни заболи и за да ни е срам. За да бъдем представени в очите на Русия като продажници, безродници, предатели…ние не сме такива..ние помним, и за нас значи.

Ние сме онзи народ с 13 вековната история, дал светлината на знанието на всички славянски народи. Онзи народ понесъл с вяра изпитанията и победил робството. Онзи народ, с най-прекрасната благословена земя. Затова е време да се събудим и да се държим като достойни наследници. Всички до един. И да помним всеки ден кои сме.

Днес, с молитва Негово високо Преосвещенство Митрополит Николай Пловдивски очисти срамрът и позора от вандалския акт, който беше приписан на България.

В присъствието на висши духовници, свещенослужители ( защото сме православен народ), дипломати, общественици и истински българи, паметникът Альоша беше достойно почетен.

https://bgr.news-front.info/2017/11/13/pomnim-blagodarim-s-molitva-i-blagoslov-obsipaha-s-tsvetya-alosha-v-plovdiv/







Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bulgarianewsfront
Категория: Новини
Прочетен: 16890
Постинги: 10
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930