Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2018 16:28 - Убийството на Европа и на европейците-християни
Автор: martinstrong Категория: История   
Прочетен: 1996 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 

Оптимистите предполагат, че бабичката Европа ще се прокашля и ще се справи със сегашното нашествие. В края на краищата, "бежанците" не са чак толкова много в сравнение с 500-милионното процъфтяващо европейско население. Така, че да бъдат нахранени и интегрирани не е особен проблем. 
Това е мнението на честен или злонамерен идиот. 
Огромността и нерешимата сложност на проблема с имигрантите въобще не се състои в днешната тълпа. 
Имигрантите - това е армия за нахлуване. Нейният авангард. Те идват в Европа, не за да се интегрират. Изобщо нямат такова намерение!

Те идват, за да интегрират Европа към себе си. Разлагащата отрова вече е впръскана в обреченото тяло на европейската цивилизация. Последният етап от залеза на Европа настъпва сега - пред нашите очи. А социалните процеси се развиват по експонента. Кулминацията в процъфтяването на една цивилизация бива заменена от разруха с учудваща бързина - историците знаят това.

50-те години. 
САЩ.

Три култови фигури - Алън Гинзбърг, Уйлям Бъроуз, Джек Керуак. 
Мръсен секс, мръсни псувни, мръсни фантазии, мръсни лузъри-безделници и да бъде проклето това общество, в което аз съм нещастен. 
В същото това общество са налице всички възможности за развитие и нормален живот. Но тези хора с болна психика и изкълчени мозъци виждат един-единствен начин да утвърдят себе си, младите и току-що заявили присъствието си: да се изсерат върху главите на всички и да обвинят тях за собствената си душевна непълноценност.

Великата революция на хипитата през 1968 година в САЩ и Франция канонизира контра-културата. Майната му на изкуството!Долу патриотизма!
Да пушим трева, да се чукаме и да свирим на саксофон. Нищо няма да работим, защото така иска будизмът. 
И плесента на преситената цивилизация плъзва навсякъде.

Така започва измирането на западните хора. 
Без войни. 
Без епидемии. 
Без глад. 
Просто защото нямат желание да раждат и отглеждат деца! 
Децата пречат на удоволствието, понеже искат време, грижи и разходи. Защо да ги раждат?

Агресивният феминизъм се бори против всякаква "дискриминация" на жените: за право да служат в армията, да правят кариера, пропорционално да участват в държавните институции и да вдигат щанги. Пропагандира се образът на "самостоятелната", "независима" жена, която ражда едно дете, когато надхвърли 40-годишна възраст. 
Движението "чайлд фрий" пък утвърждава модела на пълноценен живот въобще без никакви деца. Бракът вече изобщо не е нито задължителен, нито необходим - той е клетка за свободните хора. Всеки живее с когото си иска и докато иска - именно това било нравствено и морално!

Започва разпадане на семейството.

Две деца в семейството или в двойката партньори - това се превръща в норма.
Често и едно дете.
Нерядко - въобще нула деца. 
Раждаемостта се срива. 
Европейските нации вече не се възпроизвеждат и броят на населението им стремително намалява.

Започна измиране. Без войни, епидемии и глад. Просто нямат желание да раждат и отглеждат деца, защото не виждат смисъл в това.

Последният път, когато се е наблюдавало същото, е било при упадъка и рухването на Римската империя.

Измираща култура. До това се докара Европа. С всичките ни равенства, свободи, ценности и принципи.

Вчерашните "колонизатори" започнаха да си скубят косите и да се надпреварват в правеното на добрини за бившите "колонизирани". И започнаха да ги приемат при себе си, да ги заселват, да им дават гражданство и да им подсигуряват всички възможни социални помощи - тоест, да им дават възможност да си живеят живота, без да работят.

Изминаха само някакви 30 години - и "милите" обитатели на Африка и всякакви там Пакистани и Алжири превърнаха отделни райони в европейските градове, а и цели европейски градове, в бунища. И въобще нямат намерение да се отказват от социалните благини, като охотно тероризират глупавото "коренно население", което ги е приело при себе си.

Но нали трябва да им помагаме, щото били наши братя, онеправдани от съдбата!

"Мултикултурализмът", "толерантността", "политкоректността" и "ксенофобията" - това са изобретения на невежи идиоти, пълни с добри намерения.

В своя екстаз на благородна самоизмама толерантните социолози решиха да идентифицират хората политкоректно - само по гражданство.

ОБАЧЕ няма как убийците, родени в Йоркшир и взривили лондонското метро, да бъдат англичани, независимо, че са граждани на Великобритания.

Те са първо мюсюлмани, второ - пакистанци, и чак след това - британски граждани. Пакистански мюсюлмани взривиха гяурите-неверници, сред които живееха. 
А защо ги пуснахте да живеят сред вас? Защо ги смятахте за "свои"? Глупаците даже и в олтара ядат бой. Ислямът провъзгласява единство на всички мюсюлмани - и ги противопоставя на "неверниците". Отношението на исляма към неверниците е гъвкаво и позволява всичко. 
Ти може и да припадаш от възторг към самия себе си, защото смяташ имигранта-мюсюлманин за свой брат. Само, че неговите братя са другите мюсюлмани, а отношението му към тебе е добро, докато си му полезен за нещо. 
В зомбираната самохипноза на своите политически фантазии американците, и въобще Западът, решиха, че демокрацията била най-доброто политическо устройство на обществото. А техен дълг било да помогнат на всички да постигнат щастие и изобилие - които щастие и изобилие били възможни само, ако бъде построена демокрация. 
И ЗАПОЧНАХА ДА НАЛАГАТ СВОЯ МОДЕЛ НА ДЕМОКРАЦИЯ С БОМБИ И РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ....

Слагаш едно прилагателно "демократична" пред всяка джихадистка пасмина и тя става например - Демократична опозиция в Сирия, които дефакто са банда главорези .

Както бифтекът, даден на дистрофика, може да го убие, както нормалното атмосферно налягане може да убие водолаза - така и демокрацията може да убие хора, които са на нивото на родово-племенния строй и имат родово-племенно съзнание.
И, естествено - тези хора побягнаха. Към богата Европа с белите жени, които и без това, според нормите на родово-племенния строй, се обличат и държат като безплатни проститутки.
Но щом се държат и обличат като безплатни проститутки според родово-племенните норми, значи са безплатни проститутки според родово-племенните норми. И отношението към тях е съответно.

През 2002 година достойнството на Европа ясно пролича, че вече не съществува, когато палестински терористи превзеха храма "Рождество Христово" и взеха монасите за заложници. Преговорите се водиха много дни, никой не повдигна въпроса за кощунството спрямо християнския храм. Никой от терористите не пострада - пуснаха ги на свобода и даже ги приютиха в Европа. 
Хайде сега да си представим огледалната ситуация: християнски терористи превземат джамия в Мека. Колко погроми и убийства на християни щяха да извършат мюсюлманите по целия свят?

Волята на Европа изчезна в момента, когато групичка терористи смеят да поставят изисквания пред държавата, като я шантажират с живота на заложници.

Вместо в отговор да унищожи всички партньори, приятели, роднини и близки на терористите, което винаги - ВИНАГИ В ИСТОРИЯТА е гарантирало необходимия резултат, европейската държава позорно върти опашка и преговаря за условия, като пуска от затворите вече заловени по-рано убийци, които е трябвало веднага да бъдат застреляни.

Вместо "сомалийските пирати" да бъдат потопявани на място, за което е необходима само една лека картечница на кораб - Западът дърдори, плямпа и ги вози в "еврозатворите", където им осигурява телевизия, тенис на маса и условия, каквито те в Сомалия не са и сънували. Това, ако изобщо успее да залови някои. Но обикновено плаща откуп. 
Вместо при първа възможност да бъдат разстрелвани всички терористи, членове на "Ислямска държава", и да бъдат изритани от Европа всички, които специалните служби дори само ПОДОЗИРАТ в тероризъм - европейските интелектуалци и чиновници разсъждават как да ги "интегрират".

Разумът изостави Европа, когато след взривовете в лондонското метро кралица Елизабет обеща в слоото си, че "терористите не ще успеят да ни накарат да се откажем от нашите ценности". Под "ценности" разбираше готовността и занапред да приемат, да издържат финансово и да се грижат за ислямските имигранти, които презират англичаните и цинично ги експлоатират.

Затова пък имигрантите вече изискват от християните да се отказват от своите ценности и навици: да не празнуват Коледа, да не пият алкохол и да не ядат свинско, да не ходят по бански на плажа и да не се събличат за загар в парковете.

И го изискват злобно и агресивно!

"Мултикултурализмът" и "ксенофобията" са измислени от невежи идиоти, натъпкани с добри намерения.

Ако групите с чужда култура бъдат позиционирани като равноправни, неизбежно се стремят да променят държавата според своите възгледи и ценности - или, ако не могат да го направят веднага, просто плюят на тази държава и използват облагите, които тя им дава. Така мюсюлманските общности, сплотени от религиозното си братство и солидарност, тероризират "цивилизованото" християнско общество, което ги е приютило.

И възниква старият въпрос: трябва ли да си толерантен към онези, които не са толерантни към тебе? И просто те използват до известно време? 
Повечето мюсюлмани се отнасят съвсем сериозно към мисълта за бъдещото създаване на Световен халифат. 
Вече в немалко европейски градове, като се включи и милионният Бирмингам, учениците-мюсюлмани са повече, отколкото учениците от коренното бяло население. Още 10-15 години - и ислямското мнозинство ще създаде зони на шариата.

И тогава ще започне разплатата за "политкоректността" и "толерантността"! 
Ще ви покажат те гей-паради, които оскърбяват религиозните им чувства! 
Има да препускате пред собствените си задници! 
Ще се радвате, ако сутрин се събуждате живи! 
Те ще ви обяснят това-онова за феминизма, чайлд-фрий и късите полички! 
Не, миличка: пола до земята, омъжване на 16 години и мълчаливо прислужване, докато мъжът не те попита нещо! 
Ще ви покажат те рокери със спуснати гащи! 
Ще ви обрежат така, че повече нищо няма да ви порасне! 
Ще ви покажат те свободен секс, бърз и с презерватив! Изборът ви ще е само между две възможности: пребиване с камъни или публичният дом!

Под знамената на аллах няма малцинства и мнозинства - всички живеят по неговите завети или въобще не живеят! А засега последователите му живеят в неверническите страни и ядат хляба на неверниците. Те идват в Европа - а след тях остават осрани и опикани площади, и разбити влакове, в които са ги возили и хранили безплатно. 
"Европейските ценности" довършват Европа. Те приличат на прекалена доза наркотик. 
Повечето имигранти са здрави и силни млади мъже. Броят им ще се умножи по десет. Ще получат гражданство, ще доведат родителите и братята си, ще се женят и ще им се раждат деца.

Имигрантът сере върху главата на домакина точно толкова, колкото домакинът му позволява. Днес толерантният европеец се страхува да направи забележка на имигранта, бои се да не би случайно да засегне гостенина-друговерец - значи сам си е виновен, че този друговерец го презира и тероризира.

"Европейските ценности" ще довършат Европа.

Изходът е не само в строгото спазване забраните за нелегална миграция. Само твърдата интеграция, по-точно - асимилация, на пришълците ще спаси нашия свят. Търпимостта е приемлива само, докато пришълците не те заместват със самите себе си.

Когато властта нарича самозащитата на обикновените хора "фашизъм" - това означава, че на власт са вълци в овчи кожи. Речите им са овчи, а смъртоносните им зъби - все по-близо. Фашизмът е заменен с удивителна форма на анти-фашизъм. Фашизмът се стремеше към унищожението на чужди народи - а съвременният анти-фашизъм се стреми към унищожението на собствения си народ, в това число с помощта на чужди народи.

Народите на Европа изчезват физически - под химна за свободата и правата на малцинствата.

Когато Европа принуждава самата себе си, принуждава своите народи да се самозаместват с имигранти - като прощава на имигрантите простащината, агресивността, наглостта, не смее да засегне болното им самолюбие, предпочитайки да пази техните интереси, а не интересите на собствените си граждани, тя унищожава самата себе си.

Ако някой твърдо е решил да се самоубие - с нищо не можеш да му помогнеш. 
Ние ценим и уважаваме не днешните импотентни европейски изроди - а техните велики предци, които са създали най-прекрасната, могъща и величествена цивилизация в историята на човечеството. 
Близките години ще покажат окончателният резултат: дали Европа ще издъхне заедно със своята уродлива представа за света, която представа тя нарича "европейски ценности", и ще стане ислямска - или все пак ще намери сили да отхвърли цялото това зловещо "ценностно" бълнуване.

А засега - мюсюлманските "бежанци" нахлуват, за да я довършат. 
-----------------

Михаил Велер




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. troina - здравеей, мартин..
25.02.2018 17:37
хубава статия,добре представена, здраво аргументирана..
безспорно има Истина/и патос/ в думите на автора..
ноо, Пътят е предопределен, няма да има завой,
или смяна на Условията и Парадигмата, изобщо..
и смея, да заявя, намирам този деструктивен Период
в Историята за най-нормален и логичен/вж Ентропия
/Света не би могъл да „издържи“ натиска на такова налягане на центробежните сили
това са физико-математични Закони,
в спираловидни повторяеми цикли на Еволюцията..
Темата е мн.интересна,благодаря за анонса..
бих дебатирала, ако има широка аудитория..
поздрав,Юлия
цитирай
2. krumbelosvet - Ентропията
26.02.2018 11:17
НЕ Е СЛУЧАЙНО, че формулата на информацията (по Шенън) е идентична с тая на ентропията, но с обратен знак. Не на това основание, а опитно се потвърждава, че РАЗУМЪТ е АНТИентропиен феномен. Юлия предлага да си умрем "закономерно"...
Друг е въпросът, че са толкова могъщи силите коита ОРГАНИЗИРАТ унищожението на Европа, че вероятността за ефективно противодействие , тая вероятност е малка.
цитирай
3. troina - даам, така мисля, круме..https://youtu.be/SSFIbZ_71Qw
26.02.2018 14:26
в крайна сметка, ние сме за едната Опитност тук, в Трето измерение..
за Разума не съм сигурна, дали е анти-Ентропиен,
но,виж за Душата съм сигурна..Това не е едно и също,нали?
четеш ли Левашов?
айде, горе, за „Вълновата генетика“..
спрете с тези тъпи, фалшиви, фейк новинарски..лъжи и измами..
/Юлия
цитирай
4. krumbelosvet - Би го чел Левашов
26.02.2018 15:46
И може да съм го мернал некога, но не ми е настолен.
Белият човек, като се хвърли да прави наука, т.е. нов ЧОВЕШКИ опит, наруши природния, БОЖИЯ разум, въплътен в естествения подбор на еволюцията, най-кратко казано. Но оръжията, изобретени от него, попаднаха у народи, които не са изгубили естественя подбор, и стана една... Отделно глобалистките планове, в които европейската раса явно не е на чело на глобуса, и требе да поизмре и да свикне да робува, преди да стане население от мургави мелези.
цитирай
5. troina - човешкоо, твърдо човешко е това, което ми повтаряш..за 35ти път
26.02.2018 16:41
Отделно глобалистките планове, в които европейската раса явно не е на чело на глобуса, и требе да поизмре и да свикне да робува, преди да стане население от мургави мелези./

затова БОГ казва..
„ не трупайте богатства тук,
трупайте за оня Свят, там горе..при мен..“
другото е от Лукавия,круме..
поздрави от Юлия
цитирай
6. radostinalassa - Нашият Бог казва друго
04.03.2018 16:14
Всяка раса има право да си живее. Но когато мигрантите идват в Европа и не искат да се интегрират, т.е. да учат езика и да работят? Когато нарушават нашите права?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: martinstrong
Категория: Забавление
Прочетен: 98473
Постинги: 72
Коментари: 144
Гласове: 241
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031